Zapisy

Aktualnie prowadzimy zapisy na 3 szkolenia z cyklu:

Produkcja żywności ekologicznej – z czym to się je? Jak  zamienić ideę w biznes.

Miejsce: Warszawa

(dokładną lokalizację miejsce podamy bliżej terminu szkolenia)

Termin: 22 listopada 2018 (czwartek)

Miejsce: Katowice

(dokładną lokalizację miejsce podamy bliżej terminu szkolenia)

Termin: 29 listopada 2018 (czwartek)

Miejsce: Trójmiasto

(dokładną lokalizację miejsce podamy bliżej terminu szkolenia)

Termin: 6 grudnia 2018 (czwartek)

 

Inwestycja w szkolenie: (dla 1 osoby):

  • 535 zł netto + podatek VAT (658,05 brutto) – przy wpłacie do dnia 15.05.2018r.
  • 595 zł netto + podatek VAT (731,85 brutto) – przy wpłacie od 16.05.2018r. do dnia szkolenia.

Cena szkolenia obejmuje: przerwy kawowe, lunch, materiały szkoleniowe, certyfikat.